Events

Event i min have!

Event i min have!

Event i min have Du er hermed inviteret hjem i min forhave, hvor vi sammen vil fejre det gode liv ved at bevæge os og finde hvile med Medi-Yoga Vi får fornemt besøg af Marie Zabel fra Yoga og Hjerterum, som vil forkæle os med et lille indslag - Gongbad og lyd ALLE KAN...

læs mere
Medi-Yoga Holdopstart!

Medi-Yoga Holdopstart!

Medi-Yoga 4 gange🧘‍♀️ Kultursalen Gørding Fra mandag d. 22. marts kl. 16.30 til 17.45. Har du lyst til at mærke, hvad Medi-Yoga kan gøre for dig, er du velkommen på holdet, hvor vi i et længere forløb har mulighed for at integrere effekten i krop, sind og Sjæl...

læs mere

Deltagerne fortæller

“Det var en fed kombination at slippe spændinger gennem dansen og finde roen via Medi-Yoga”

“TAK for en skøn oplevelse til Medi-Yoga i dag. Dejligt du italesætter, at det er tilladt at rette på sig eller anviser andre muligheder, hvis det er for hårdt. Jeg er solgt, det var så kropsligt og det giver så god mening at arbejde på den måde med at komme hjem.” 

“Jeg gik hjem med glæde, lethed og inspirerende viden”

“Jeg blev mødt med varme og åbenhed, næste gang tør jeg komme alene”

“Tak for i dag, det var virkelig en ekstraordinær oplevelse. Jeg føler mig både stærkere, men også udmattet. Det gik virkelig hurtigt, men føltes langsomt, og det du sagde gav mening. Det er det vildeste, det mærkeligste, det bedste, jeg har prøvet. Tak.”

“Tak for nærværende Medi-Yoga. Min krop begyndte virkelig at forløse. De lukkede øjne under timen, tillod mig at være i mig selv. Skøn musik og vidunderlig stemme. Jeg var tryg hele vejen igennem.”

“Min store passion er at guide, støtte og følge børn, unge og voksne
ud af fastlåsthed, kriser, sorg, depression, angst, hamsterhjul, hæmmende
overbevisninger og uhensigtsmæssig adfærd.”

– Majken Hauge, stifter af Slip Sjælen Fri.